Shinrin-yoku gids

Ik ben Marijke van de Staak, getraind als gids door de Association of Nature and Forest Therapy Guides (ANFT). Ik geloof dat shinrin-yoku ons een beetje verliefd kan maken op de natuur. Daar profiteren we beiden van. Wij mensen vinden weer een plek om op te laden, te mijmeren, te niksen en tot inzichten te komen. Hoe meer mensen het belang van de natuur zien, hoe groter de neiging om die te willen beschermen. Daarom organiseer ik met liefde shinrin-yoku wandelingen in bossen, op het strand en door parken. 

Voor wie

Een wandeling is geschikt voor alle leeftijden. Ook mensen met fysieke beperkingen zijn welkom. Ik wandel met particulieren die willen weten wat de natuur hen te bieden heeft. Gezonde rustzoekers of mensen met burn-out of andere psychische problemen. Voor bedrijven is shinrin-yoku is een verbindend bedrijfsuitje of, voor het management, een mooie opmaat voor het formuleren van een nieuwe strategie. 

Waar?

Ik ben geworteld in omgeving Den Haag. Hier ken ik het land goed. Wandelen in een natuurgebied elders in Nederlands kan ook. 

Contact

Bel of mail gerust. Dan verkennen we de mogelijkheden. 
+31 6-26952641  
Marijkevandestaak@gmail.com

@TrusttheforestNL #Trusttheforest #ShinrinyokuNL #ForesttherapyNL

Close Menu